Final Top Model Europe
Connecter
Panier

LIVRAISON GRATUITE À PARTIR DE 99,-

POLITIQUE DE RETOUR DE 30 JOURS

NOUS LIVRONS EN FRANCE

Final Top Model Europe

Final Top Model Europe
Posté sur 20-5-2022 par Gorilla Wear

Finale Top Model Europe


We zijn erg blij om Yendrel Arias Mena aan te kondigen als finalist van Top Model Europe. Gorilla Wear wenst Yendrel heel veel succes en wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten! In dit onderstaande blog verteld Yendrel zijn verhaal over zijn deelname aan dit toptoernooi


Mijn naam is Yendrel Arias Mena, ik ben 25 jaar oud, ik ben geboren en getogen in Helmond. Mijn ouders zijn beide afkomstig van de dominicaanse Republiek. Op mijn 17e jaar ben ik begonnen met modellenwerk. Op het begin was de aanvraag erg minimaal, maar naarmate ik meer ging posten op social media kwamen er steeds meer leuke en interessante opdrachten binnen. Hoe vaker ik een shoot had, hoe interessanter ik het werk vond. Dit is niet alleen mijn hobby, dit is mijn passie! De mensen om me heen hebben mij vaker gezegd dat ze potentie zien in mij om door te groeien binnen de modellenwereld.


Yendrel Yendrel


Mijn vriendin vindt dat ik internationaal moet groeien en heeft daarom besloten mij in te schrijven in mei 2020 voor de beroemde internationale modellenwedstrijd Top Model Europe. Door Corona is het helaas niet zo soepel verlopen. Er is een lange tijd overeen gegaan, maar gelukkig konden we in September 2021 met de 5 finalisten een week naar Frankrijk. Hier hebben we diverse shoots en trainingen mogen volgen. Ik ben gewend om strak te poseren voor de camera, maar tijdens deze trip heb ik geleerd hoe ik me zelf moet presenteren tijdens een runway walk. Dit was nieuw voor mij en zeer uitdagend. Ik heb veel geleerd en merk dat ik deze kennis ook daadwerkelijk toepas in mijn verdere shoots.

De grote finale zal plaatsvinden op 29 mei in de Europese hoofdstad Brussel. In totaal hebben er 25.000 mensen zich aangemeld voor dit evenement, Tijdens de wedstrijd zijn er 25 kandidaten per categorie geselecteerd voor de finale. Er zijn 5 mannen, waaronder ik als enige Nederlander finalist in de categorie sportmodellen 2021-2022. De vorige winnaars hebben shows gelopen voor o.a. Dolce&Gabbana, Balmain, John Galliano, tommy Hilfiger, Jean-Paul Gautier en nog veel meer. De finalisten in de categorie sportmodel zullen deelnemen aan de fashion show waar de winnaar bekend gemaakt wordt die naar de Dominicaanse Republiek zal reizen. De winnaar zal hier deelnemen aan de wereldfinale van de grootste wedstrijd voor sportmodellen.


#TEAMGORILLAWEAR

Panier

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer